dinsdag, juli 25, 2006

veranderingen in keuken

twee weken geleden zijn we met ons keukenontwerp naar de interieur-grootgrutter gestapt. daar ter plekke is er nog een klein beetje aan gesleuteld (uit praktische overwegingen hier en daar een centimeter schuiven etc)

ondertussen zijn door de winkel nog drie zaken gewijzigd:
- bij de bestelling was niet een aluminium achterwand maar tweede werkblad + soort kast aangerekend. euh. foutje hersteld, nieuwe rekening toegestuurd gekregen (zelfs goedkoper!)en dat was het.
- bijna twee weken later krijgen we weer een nieuwe rekening toegestuurd. de 4 bovenkasten met glazen wand tellen blijkbaar als 8 kasten, wat een meerkost voor de installatie van 220 euro kost. na ruim een uur telefoneren is dat kwijtgescholden. in plaats van dat de nieuw toegestuurde rekening als niet verzonden mag beschouwd worden, moet echter weer een nieuwe worden opgesteld, en die zal de nieuwe oude vervangen. dat zalhet dan zijn
- vandaag krijg ik telefoon: de levering op 4 augustus kan niet doorgaan, want er zal dan een stuk van ons werkblad niet op voorraad zijn. que? de nieuwe werkbladen die uit duitsland komen hebben vertraging bij de levering, dus de levering zal pas op 28 augustus plaatsvinden. beetje vervelend als de plaatsing in de week van 15 augustus gebeurt.
maar de verkoper heeft een oplossing: hetzelfde deel dat wij nodig hebben, is nu wel nog in de winkel voorradig voor de losse verkoop, en die kunnen we ophalen. maar dan moet ik er meteen omgaan. het is hetzelfde als wat we besteld hebben, maar die uit de losse verkoop mogen ze om god weet welke reden niet meeleveren met onze bestelling. enfin, ik dat deel van het werkblad gaan halen, en levering op 4 augustus kan normaal gezien doorgaan. de kosten van het werkblad worden afgetrokken. en daarmee zou het wéér rond zijn.toch nog maar even checken.

ik geloof pas dat we de keuken hebben van zodra die er staat...

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

sterkte!

26/7/06 7:30 p.m.  

Een reactie posten

<< Home